top of page

Dokumentika ilgiems rudens vakarams

Woooh šiandien buvo ilga dienelė... O geriausia jos dalis - teko lankytis TESLA gamykloje! Daug įspūdžių ir galimybė pirmiems pamatyti kaip surenkamas naujas TESLA Model 3. Bet apie šį turą ir apie TESLA parašysiu savaitgalį :)


Tiesiog kol nepamiršau, norėjau pasidalinti netyčia atrastu puslapiu, kuris tikriausiai bus naudingas ir Jums.


Pažiūrėkite čia:

https://app.curiositystream.com/




Puslapio principas labai panašus į Netflix. Nežinau ar taip pat kaip ir Netflix turinys skiriasi skirtingose šalyse, ar jis yra vienodas. Tačiau pirmoji savaitė yra nemokama, o vėliau gali rinktis mėnesio planą. Pats pigiausias 3$.


Nežinau kaip Jums, bet man tikrai liūdna, kad mūsų televizija negali pasigirti naudingu ir geru turiniu. Apskritai iš visų lietuviškų kanalų vienintelis LRT transliuoja HD ir praktiškai tik ten gali išvysti tiek dokumentikos, tiek kažkokią tikrą vertę sukuriančių laidų... Kituose kanaluose arba bereikšmės laidos apie paskalas, arba rusiški filmai/laidos, kurių yra ryškiai per daug lietuviškoje televizijoje. Kuo toliau, tuo pažįstu daugiau žmonių, kurie ne tik kad nežiūri televizoriaus, bet jo net neturi. Visi jie perbėga į internetą, nes čia niekas nepaaiškins ką turi žiūrėti, renkiesi pats. Tiesą pasakius, aš net nežinau ar mano namie stovintis televizorius dar veikia, nes jį įsijungiu tik per krepšinio čempionatus :D


Tai tiek, tiesiog norėjau pasidalinti naudinga nuoroda. Rudenėja, vis anksčiau temsta, norisi tiesiog likti šiltuose namuose ir varvinti akis prie kompiuterio. Tai kodėl jų nevarvinti žiūrint dokumentiką? :)



RECENT POST
bottom of page